top of page

SERVICES

ייעוץ מקצועי

מהפגישה הראשונה ועד להפעלת בית העסק, אנו מפתחים דו-שיח עם הלקוח, על

מנת למקד ולהבין את הקונספט הקולינרי, במטרה לעורר נושאים לדיון וקבלת

החלטות אופרטיביות ומדויקות ככל הניתן.​

​את ההחלטות אנו מתרגמים לקווים ולשרטוטים, והם בתורם מובילים את התכנון

לתצורתו הסופית.​

​במקביל, אנו מנתחים את אופן וסדר הפעולות במטבח, ומכוונים את התכנון בהתאם. 

​תכנון​

בתהליך התכנון אנו מחוייבים לניצול מירבי של השטח העומד לרשותנו, במסגרת הדרישות, התקנים ומגבלות הנכס.

מסגרת התכנון כוללת:

* פרוגרמה תפעולית.

* תכנית מערך ומכרז ציודים.

* אומדן עלויות במטבח.

* תוכנית תשתיות וחיבורים.

* תוכנית הגשה למשרד הבריאות.

* הדמיה 3D.

כמו כן, שלב התכנון כולל התנהלות שוטפת מול אדריכלים, יועצים, ספקים ורשויות.

​הקמה, ליווי ופיקוח
​אנו במשרד מאמינים, כי ליווי ופיקוח דומים מאוד
לתהליכים שמניעים מסעדה.

תוצאה שלמה מושגת ע"י הקפדה, דיוק ושמירה על "כוונת המשורר", מהמטבח ועד

לצלחת שמקבל האורח.

כך גם במהלך תכנון המטבח- כשמגיע שלב הביצוע, אנו מחויבים לליווי ופיקוח קפדני ומקצועי, עד להשגת כלל המטרות וללא פשרות.

bottom of page