המשרד

המשרד הוקם בשנת 2006 ע"י דבח ג'קי, שף במקצועו, בעל ניסיון רחב בתפעול וניהול מטבחים.

המשרד מורכב ממתכננים ושרטטים, שבעברם החזיקו משרות בענף המזון והמשקאות.

אנו מקפידים להתעדכן בחידושים בענף הציוד המקצועי למטבחים, ואף מסיירים בתערוכות בארץ ובעולם, על מנת ליצור בנק פתרונות

רחב עבור קהל לקוחותינו.

גישת התכנון הייחודית שלנו מאפשרת מקסימום תכנון במינימום שטח ומתבססת על פתרונות יצירתיים ורצון בלתי מתפשר לבניית

מטבח חכם, יעיל וקל לתחזוקה.

החשיבה מאחורי התכנון, מתבטאת בגמישות ודינמיות מול האתגרים בכל פרויקט המלווים את תכנון המטבח כגון: רישוי עסק, חשמל,

אינסטלציה, מערכות קירור, ציודי מטבח, נידוף עשן, בטיחות ומעל הכול הבנה ויישום דרישות הלקוח ומעצב הפרויקט.

במסגרת פעילות המשרד, ביצענו מספר רב של פרויקטים ייחודים ומורכבים, אשר דרשו ניתוח מעמיק והבנה מלאה של קונספט המזון והרעיון העומד מאחורי היזם, בין אם הוא אדם פרטי או בעל ניסיון ופעילות בענף.

אנו מלווים את הפרויקט משלב הרעיון דרך התכנון אל ההקמה ועד פתיחת המקום ללקוחות.

DC ייעוץ, תכנון והקמת מערכות מזון | רח' בית אלפא 13 ת"א                                     

T: 054-5223806 | T: 03-5350553 | F: 03-5293846 | E: Jekidc@gmail.com